Ga naar inhoud

Friesland, uw ultieme congresbestemming

Waarom Friesland?

Waarom Friesland? Lees meer

Toonaangevende sectoren

Toonaangevende sectoren Lees meer

Hoogtepunten 2025

Hoogtepunten 2025 Lees meer

Als het gaat om het organiseren van een congres dat opvalt, biedt Friesland een ervaring die zowel uniek onconventioneel als onvergetelijk is. Ons toegewijde team is vastberaden om het hele proces te faciliteren, van het geven van advies op maat tot het assisteren bij inspecties ter plaatse, het beheren van bidbook-procedures en het in contact brengen met een uitgebreid netwerk van relevante partners.

Laat een blijvende indruk achter

Als u Friesland overweegt voor uw volgende congres, kiest u niet alleen voor een locatie, maar ook voor een ervaring die een blijvende indruk zal achterlaten bij uw deelnemers. Laat ons u helpen om uw volgende evenement niet alleen succesvol, maar ook buitengewoon te maken.

Neem contact op met Hendrina

Op zoek naar een congres? Neem contact op met Hendrina Zijlstra en ontdek de vele mogelijkheden in Friesland. Profiteer van ons uitgebreide partnernetwerk, onderscheidende locaties en onze toonaangevende sectoren. Laat ons u door het planningsproces loodsen met expertise en ondersteuning op maat.

Neem contact op

Toonaangevende sectoren in Friesland

Waarom Friesland kiezen voor uw volgende congres?

Friesland is niet zomaar een locatie; het is een centrum van innovatie en cultuur dat internationale erkenning heeft gekregen. Als Hoofdstad van de Watertechnologie loopt Friesland voorop in duurzame oplossingen. De toewijding van onze regio aan innovatie is ook duidelijk zichtbaar in de zuivelindustrie en de vooruitgang op het gebied van biodiversiteit, waarbij we ernaar streven om in 2025 de meest circulaire regio van Europa te zijn.

De hoogtepunten van Friesland in 2025

 

 

Neem contact op met Hendrina

Bent u bezig met het selecteren van de ideale locatie voor uw volgende congres? Laat Hendrina Zijlstra u begeleiden bij een naadloze planning. Friesland biedt een schat aan mogelijkheden, met unieke locaties en bruisende sectoren. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van partners om ervoor te zorgen dat uw evenement opvalt.

Neem contact op