Ga naar inhoud

Stadsschouwburg De Harmonie

Leeuwarden

Stadsschouwburg De Harmonie is het grootste theater van Noord-Nederland. Ons theater is jaarlijks het decor voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

Zoek je een locatie voor jouw bijeenkomst, evenement, congres of heb je een vergaderruimte nodig? Dan is Stadsschouwburg De Harmonie de perfecte locatie voor jou!

We hebben diverse zalen van diverse afmetingen tot onze beschikking. Van groots tot intiem, alles kan in De Harmonie! Er zijn drie zalen, twee vergaderzalen en twee foyers. Er is altijd een geschikte locatie voor jouyw evenement. Je kunt ruimtes of zelfs de hele Harmonie afhuren voor een evenement, vergadering, een presentatie, een feest of congres.

In De Harmonie vergader je in een inspirerende omgeving. Er zijn drie vergaderzalen (Stadszaal & Boekenzaal) met weids uitzicht over de Prinsentuin met scheepvaart. Ook zijn de drie theaterzalen te huur voor zakelijke bijeenkomsten, van 10 – 1000 personen. De diverse ruimtes zijn ook in combinatie met elkaar te gebruiken. De Harmonie vormt ook een bijzondere locatie voor jouw congres. Met drie theaterzalen, een ruime foyer en aparte presentatieruimtes wordt De Harmonie jouw domein. Wij denken vooraf en tijdens het congres graag met je mee en staan voor je klaar op het gebied van ontvangst, techniek en horeca.

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bedrijfsuitje? De Harmonie verzorgt graag een complete avond uit met een hartelijke ontvangst, lekker eten én met mooie plaatsen in de zaal. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Duurzaamheid, dat neemt Stadsschouwburg De Harmonie bijzonder serieus. Een goede balans tussen duurzaam ondernemen en comfort; daar gaat het om. Bewust omgaan met water, verwarming of airconditioning bijvoorbeeld. Of het serveren van biologische koffie, wijn en bionade, Fairtrade chocolade en thee. Maar ook de zonnepanelen op het dak. Door alle inspanningen verkreeg De Harmonie in een keer de Green Key Gold status. Uniek in het noorden en bijzonder in heel Nederland.

Groepsgrootte event:
max. 1250 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stadsschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten