Ga naar inhoud

WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum van Leeuwarden. Het hotel beschikt over 142 luxe designkamers, 14 multifunctionele moderne zalen en prachtige ontvangstruimte!

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum! Het hotel beschikt over 135 luxe en comfortabele designkamers, waaronder 11 city view kamers en 10 ruime appartementen! Ook biedt het hotel fitnessfaciliteiten, waaronder een cardio ruimte en personal training. Ontspan in de sauna’s en solarium of kom tot rust in de We do Massage salon. 

In het gehele hotel is er gratis, draadloos internet! Daarnaast beschikt het hotel over voldoende parkeergelegenheid.

Op de 11e etage, uitkijkend over de prachtige stad Leeuwarden, kun je dineren in een casual setting in restaurant élevé. De gerechten wisselen per seizoen en ingrediënten worden regionaal en lokaal verkregen. Op deze etage is ook onze Skybar te vinden met verschillende wijnen, cocktails en gin tonics! De bijzondere gerechten, de sfeervolle entourage en het prachtige uitzicht over Leeuwarden zorgen in beide restaurants voor een culinaire avond op een unieke locatie.

WestCord WTC Hotel is de grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland. Voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten en evenementen biedt WTC Hotel Leeuwarden 15 moderne vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Zaal New York heeft zelfs een capaciteit van 650 personen plenair!  Daarnaast is de sfeervolle ontvangstruimte ‘Plaza’ zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, exposities en beurzen. Maar is ook de perfecte uitvalsbasis als Meeting point voor freelancers, zzp’ers en flexwerkers.

Wij bieden congres- en evenement organisatoren een one-stop-shop in combinatie met een fantastische locatie, goede bereikbaarheid én de ongekende mogelijkheden van Friesland.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven die een Green Key certificering hebben zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dragen zorg voor het milieu, het bedrijf en hun omgeving. WestCord Hotels zet zich proactief in om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt.

Groepsgrootte overnachten:
max. 850 personen
Groepsgrootte event:
max. 2500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Heliconweg 52
8914AT Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten