Ga naar inhoud

Nieuw Allardsoog

Bakkeveen

Welkom in de natuur…. voor succesvolle zakelijke meetings en evenementen!

Welkom in de natuur

Midden in de prachtige natuur van Bakkeveen vind je Landgoed Nieuw Allardsoog. Een modern conferentiecentrum voor jouw vergadering, heisessie, teamtraining of meeting. Goed bereikbaar vanuit zowel Groningen, Friesland als Drenthe. Bij ons kun je in alle rust en stilte ongestoord vergaderen.

Wij denken graag met je mee en hebben veel ervaring met het organiseren van meetings, heisessies, trainingen en vergaderingen. Ons landgoed biedt veel mogelijkheden voor het organiseren van actieve buitenactiviteiten. Breng jouw team samen door een workshop schapendrijven te volgen. Ervaar met elkaar het unieke gevoel van een machtige roofvogel op jouw arm tijdens een roofvogeldemonstratie. En terwijl je met jouw team hard aan het werk bent zetten wij de uitgebreide lunch of diner voor jullie klaar. Willen jullie na de vergadering nog even napraten met een hapje en een drankje? Ook dat regelen we voor jullie.

Onze 12 moderne vergaderzalen zijn ruim van opzet en hebben een goede akoestiek. Daglicht is volop aanwezig en vrijwel alle zalen hebben direct uitzicht op de prachtige groene buitenruimte. In jullie pauze of na de uitgebreide lunch stap je direct het bos in of de hei op. Op Landgoed Nieuw Allardsoog kunnen jullie na een dag vergaderen overnachten in onze comfortabele lodges. Zo hebben jullie ’s avonds de mogelijkheid om een activiteit te organiseren of om nog eens na te praten in een ontspannen setting. Een heerlijk diner en ontbijt staan voor jullie klaar.

Op ons landgoed kun je de hele dag binnen vergaderen. Kan. Maar het is natuurlijk veel leuker om je teamtraining, meeting of vergadering wat op te peppen! Onze activiteiten zijn niet alleen leuk om te doen maar geven ook inzicht in teams en teamrollen en dragen ook bij aan teambuilding. Met de trainer kun je bepaalde doelen afspreken die in de training aan bod wilt laten komen.

Zorg voor het milieu, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk op Nieuw Allardsoog. We doen dat door zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en water. We gebruiken alleen groene energie, alle lampen zijn vervangen voor ledverlichting en door slimme afstelling besparen wij veel water. Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk en we we scheiden al ons afval zoveel mogelijk. Ook op het gebied van eten en drinken letten we op duurzaamheid. We koken zo veel mogelijk vers en kopen zo lokaal mogelijk in om de miliebelasting laag te houden. 

Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid hebben in 2018 geleid tot het toekennen van het Green Key Goud keurmerk en daar zijn we ontzettend trots op. 

Accommodatietype:
Conferentiecentrum
Groepsgrootte event:
max. 250 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten