Ga naar inhoud

Lauswolt Zomerconcert

Beetsterzwaag

Op zondag 2 juli 2023 zal de 17e editie van het Lauswolt Zomerconcert plaatsvinden in onze achtertuin. We kijken er naar uit om weer samen met u te kunnen genieten van de prachtige klanken van het Noord Nederlands Orkest. Het Noord Nederlands Orkest Het...

Op zondag 2 juli 2023 zal de 17e editie van het Lauswolt Zomerconcert plaatsvinden in onze achtertuin. We kijken er naar uit om weer samen met u te kunnen genieten van de prachtige klanken van het Noord Nederlands Orkest.

Het Noord Nederlands Orkest

Het Noord Nederlands Orkest neemt twee zeer verschillende maar even fantastische zangeressen mee naar het Lauswolt Zomerconcert, voor een feestelijke middag waar opera, klassiek en rock hand in hand gaan. Sopraan Leonor Amaral zingt de mooiste opera aria’s van Bellini, Puccini en Purcell, naast een aantal verleidelijke Spaanse zarzuela’s.

Na de pauze betreedt rockzangeres Anneke van Giersbergen het podium met nogal uiteenlopende rockhits. Met Metallica’s ballad Nothing Else Matters, Avicii’s Addicted to you en Kate Bush’s Wuthering Heights laat de voormalig frontvrouw van metalband The Gathering horen dat ze niet voor niets werd gevraagd voor het tv-programma De Beste Zangers.

Het Noord Nederlands Orkest en dirigent Dirk Brossé begeleiden de twee zangeressen en laten tussendoor de veelzijdigheid van klassieke muziek horen. Met een speciale rol voor de slagwerkers van het orkest belooft het een knallend concert te worden.

Wanneer:
7 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lauswolt Zomerconcert

Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten