Ga naar inhoud

Hotel Café Restaurant Oostergoo

Grou

Hotel Cafe Restaurant Oostergoo is een echt familiehotel. Gelegen aan het water en is direct vanaf het Pikmeer toegankelijk. In het hart van Friesland ligt het pittoreske watersport dorp Grou, gelegen in een waterrijk gebied met veel natuurschoon en ...

Hotel Cafe Restaurant Oostergoo is een echt familiehotel. Gelegen aan het water en is direct vanaf het Pikmeer toegankelijk.

In het hart van Friesland ligt het pittoreske watersport dorp Grou, gelegen in een waterrijk gebied met veel natuurschoon en goede verbindingswegen naar plaatsen zoals Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Dichtbij het dorpsplein in Grou, staat met fraai uitzicht over het water Hotel Café Restaurant Oostergoo. Het hotel heeft 18 comfortabele kamers voorzien van moderne faciliteiten. Je kunt vergaderen of van je receptie genieten met fenomenaal uitzicht over het Pikmeer. Je kunt culinair genieten in het restaurant of buiten op het prachtige terras aan het water. En je bent welkom om een borrel te drinken in ons sfeervolle uit 1782 daterende café d'Oude Oost. Met andere woorden hotel Oostergoo biedt een totaal beleving voor iedere gelegenheid.

Wij bieden verschillende vergaderzalen aan met uitstekend uitzicht over het water in Grou. De perfecte vergaderlocatie om rustig te vergaderen met uw collega's en ondertussen te genieten van het lekkers dat onze keuken te bieden heeft. Voor de perfecte vergadermomenten kunt u bij ons kiezen uit verschillende zalen. Bent u met een kleiner gezelschap, geen probleem! Dan zijn onze vergaderzalen De Bestuurkamer en De Opkamer zeer geschikt om in te overleggen. Wilt u toch liever een grote zaal voor bijvoorbeeld uw training, of vergadering met een grote groep, ook dan hebben we ruime zalen voor u tot onze beschikking. De Bovenzaal en De Grote Oostergoozaal (tot maximaal 100 personen!) zijn uitermate geschikt voor grotere groepen. U kunt naast vergaderen ook bij ons genieten van heerlijk eten. Onze vergaderarrangementen voorzien hier volledig in. Elke vergaderzaal heeft een uitstekende sfeer en diverse mogelijkheden voor presentaties en andere feestmomenten. Ideaal om ongestoord met elkaar te overleggen en daarnaast bij te komen aan de Friese meren. Vergaderen aan het water is de perfecte manier voor uw overleg. 

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Accommodatietype:
Hotel
Groepsgrootte overnachten:
max. 36 personen
Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Café Restaurant Oostergoo

Nieuwe Kade 1
9001AE Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten