Ga naar inhoud

Sportstad Heerenveen

Heerenveen

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn. Hier komen topsport, breedtesport en (sportmedische) zorg samen.

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn. Hier komen topsport, breedtesport en (sportmedische) zorg samen.

Accommodaties

Binnen beschikken we over drie zwembaden, een sporthal, het Epke Zonderland Turncentrum en twee squashbanen. Hier worden samen met verschillende sportverenigingen een grote diversiteit aan sporten verzorgd. Van balsporten in de sporthal tot watersporten in het zwembad. En van vechtsporten in de dojo tot jurysporten in het Epke Zonderland Turncentrum. Buiten kun je inline-skaten in het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland of je skills laten zien in het urban sportpark. Sporten in het zand kan op de multidisciplinaire beachvelden en degenen die de sprong over het water durven te maken kunnen terecht op de fierljepschansen. Voor iedere leeftijd en op elk niveau is er bij Sportstad wel wat te doen!

Maatschappelijk

Bij Sportstad zien we sport in een breder perspectief: we zetten onze expertise ook in voor diverse maatschappelijke projecten zoals Scoren voor Gezondheid Heerenveen, Caparis in Beweging, NEF en het Beugelproject. Samen met andere organisaties zoals Gemeente Heerenveen, sc Heerenveen en het Friesland College proberen we een actieve bijdrage te leveren aan de gezondheid in de gemeente.

Wat wij bieden:

 • Groepsarrangementen
 • Sportdagen en Evenementen;
  Bij Sportstad Heerenveen worden allerlei soorten evenementen georganiseerd. Van lokaal tot internationaal en van sportdag tot congres. Wij helpen je graag bij het organiseren van een evenement. Hiervoor brengen wij graag jouw wensen en behoeften in kaart, zodat we hier een op maat gemaakt programma voor kunnen opstellen. Naast sportieve activiteiten, zijn de accommodaties en faciliteiten ook zeer geschikt voor beurzen en congressen. We beschikken over een professionele evenementenafdeling met veel ervaring in het organiseren van evenementen. Wil je het evenement liever zelf organiseren en alleen de accommodatie gebruiken? Dat kan natuurlijk ook!
 • Lessenreeks op locatie;
  Een sportinstructeur van Sportstad verzorgt een lessenreeks naar keuze op locatie van de klant
 • Bedrijfsfitness;
  Het afsluiten van een bedrijfsfitness lidmaatschap bij Sportstad via de werkgever
 • Vergaderlocatie;
  Het faciliteren van vergaderingen in Sportstad of het stadion
 • Beurzen en congressen;
  Het organiseren van beurzen en congressen in Sportstad of het stadion
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sportstad Heerenveen

Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 23 Q
8448 JA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten