Ga naar inhoud

Abe Lenstra Stadion

Heerenveen

Ons prachtige Abe Lenstra Stadion leent zich uitstekend voor verschillende gelegenheden en dat blijft niet bij zakelijke evenementen als congressen, meetings, netwerkborrels en personeelsfeesten alleen.

Ons prachtige Abe Lenstra Stadion leent zich uitstekend voor verschillende gelegenheden en dat blijft niet bij zakenlijke evenementen als congressen, meetings, netwerkborrels en personeelsfeesten alleen.

Onder de tribunes van het Abe Lenstra Stadion bevindt zich Fryslan Fean Plaza. De ruime opzet van deze event- en vergaderruimte is perfect voor bijeenkomsten met grotere groepen. Wil je liever met een kleiner gezelschap vergaderen in het voetbalstadion van SC Heerenveen? Ook hiervoor is deze vergaderlocatie uiterst geschikt. In een besloten ruimte die voetbal ademt kan je in alle rust een vergadering of bijeenkomst organiseren. Ook in Sportstad Café is het mogelijk om te vergaderen, dit is de ideale vergaderlocatie voor kleine en middelgrote groepen. Voor een bijeenkomst van kleinere groepen, bijvoorbeeld na een teambuilding, leent de Carribean Corner zich als een goede plek om de dag af te sluiten.

Het Abe Lenstra Stadion houdt verder ook rekening met het gebruik van zo min mogelijk plastic producten, heeft een goed aanbod aan biologische producten en maakt gebruik van lokale leveranciers voor het leveren van de materialen en producten bij een evenement.

Groepsgrootte event:
max. 1500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Abe Lenstra Stadion

Abe Lenstra Boulevard 19
8448 JA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten