Ga naar inhoud

Drink & Eetlokaal Proefverlof

Leeuwarden

De meeste mensen hebben, gelukkig, nog nooit in een gevangenis gezeten, laat staan gegeten. Drink & Eetlokaal Proefverlof brengt daar verandering in.

Hier kun je genieten van puur eten dat lokaal wordt ingekocht door Willem Schaafsma en Stefan Visser, Chef-koks van het restaurant. Niet alleen de unieke locatie maar ook de bijzondere mogelijkheden zoals cel-dining, aanschuiven aan de inmate-tafel, geboeid eten, en het geweldige terras aan het water maakt dat hier herinneringen worden gemaakt die niet snel vergeten worden.

Niet voor niets hebben wij de slogan: WACHT NIET OP BIJZONDERE MOMENTEN MAAR MAAK GEWONE MOMENTEN BIJZONDER!

Duurzaamheid

In het kader van no waste, sluiten de drie keukens van Willem (Eindeloos, de Bak en Proefverlof) bij elkaar aan. Een mooie garnering met knolselderij bij Eindeloos, waar een klein stukje van de knol wordt gebruikt, zorgt voor een heerlijke knolselderijsoep bij café Bak en een lekkere salade bij Proefverlof. En dat is nog maar één voorbeeld.

De koks van Proefverlof werken zo duurzaam mogelijk, ze gooien zo min mogelijk weg en werken zo veel mogelijk met duurzame producten.

Voorarrest

Voorarrest is gevestigd in de Blokhuispoort en grenst direct aan Proefverlof. Je kunt de gelegenheid afhuren voor feestjes, barbecues, zakelijke bijeenkomsten en private-diners! Naast een prachtige bar, kindercel en privé-cel zit er ook nog een grote binnentuin bij met een terras. De ruimte is geschikt voor ongeveer vijftig personen. Zowel voor zakelijke meetings als presentaties maar ook voor een buurtbarbecue is dit een geweldige plek. Het drinken wordt direct geserveerd vanuit de bar in Voorarrest en het eten en hapjes worden verzorgd door de keuken van Proefverlof. 

Meer weten over de zakelijk mogelijkheden? Bekijk ze op meetinfriesland.nl.

Groepsgrootte event:
max. 30 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Drink & Eetlokaal Proefverlof

Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten