Ga naar inhoud

Notiz Hotel

Leeuwarden

Op zoek naar een 4-sterren hotel gelegen in de Friese hoofdstad Leeuwarden? Dan is Notiz Hotel de plek die u zoekt. Wij zijn een modern 4-sterren hotel, gericht op comfort, duurzaamheid en innovatie.

Op zoek naar een 4-sterren hotel gelegen in de Friese hoofdstad Leeuwarden? Dan is Notiz Hotel (voormalig Stenden Hotel) de plek die u zoekt. Wij zijn een modern 4-sterren hotel, gericht op comfort, duurzaamheid en innovatie. Gevestigd aan de rand van het centrum, Notiz Hotel is dé plek om uw dag goed te beginnen.

Vanaf het moment van binnenkomst wordt u warm onthaald door onze gastvrije brigade. Onze onlangs volledig gerenoveerde hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Het lichte en open design van onze Comfort kamers en Junior Suites zetten een kalme en aangename sfeer. Naast koffie, thee en gefilterd water bieden wij alle faciliteiten voor een uitmuntend verblijf. Geniet van het extra comfort van onze hotel-app, waarmee u de televisie, radio, airconditioning, gordijnen en belichting bedient.

Naast de ruime hotelkamers beschikt het hotel over alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Voor een vergaderingen of trainingen zijn meerdere zalen beschikbaar, met een capaciteit van 2 tot 250 personen.

Voor een ontbijt, lunch of diner heten wij u van harte welkom bij ons unieke Restaurant Wannee. De filosofie van Wannee is gebaseerd op de Dutch Cuisine en principes: Cultuur, Gezond, Natuur, Kwaliteit en Waarde. Hiermee wordt een divers en seizoensgebonden menu gecreëerd, bestaande uit 80% groenten en 20% vlees of vis. Sluit uw avond goed af met een heerlijke cocktail in onze gezellige hotelbar.

Notiz Hotel is verbonden aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden, waar professionaliteit en gastvrijheid centraal staan. Onder de supervisie van ervaren professionals staan deze leergierige en enthousiaste studenten voor u klaar om u een fantastisch en onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Duurzaamheid

Wij zijn ons bewust van het belang van duurzaamheid en draagt zorg voor mens en milieu. Elke beslissing die binnen Notiz Hotel en Restaurant Wannee wordt genomen, is gebaseerd op onze vier basisprincipes: kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en cultuur. Samen streven wij naar een beter milieu/toekomstbestendig klimaat.

Restaurant Wannee werkt met het Dutch Cuisine concept. De Dutch Cuisine bestaat uit vijf principes, gebaseerd op het werk van chef-kok Albert Kooy: Cultuur, Gezondheid, Natuur, Kwaliteit en Waarde. De gerechten bestaan voor 80% uit seizoensgebonden groenten en voor 20% uit vlees en vis.

Wij mogen met trots presenteren dat Notiz Hotel voor de negende keer op rij de Golden Green Key kwaliteitsprijs heeft behaald. De Golden Green Key is het hoogst haalbare niveau. Hoe meer vrijwillige maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger het niveau. De Green Key heeft deze eisen ontwikkeld met respect en zorg voor het milieu.

Groepsgrootte overnachten:
max. 72 personen
Groepsgrootte event:
max. 400 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Notiz Hotel

Rengerslaan 8
8917DD Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten