Ga naar inhoud

Brouwerij Dockum

Dokkum

Vergaderen in een sfeer-en inspiratievolle brouwerij dat kan bij Brouwerij Dockum.

Vergaderen in een sfeer-en inspiratievolle brouwerij dat kan bij Brouwerij Dockum. Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Of een bijeenkomst in onze vergaderruimte middenin de brouwerij? Even weg uit de standaard kantoorsetting doet vaak wonderen. Wij zijn hiervoor de juiste plek en denken graag met je mee over een bijeenkomst met zakelijke relaties of een etentje met collega’s.

Even weg uit de standaard kantoorsetting doet vaak wonderen. Wij bieden meerdere ruimtes aan waarin je met jouw gezelschap een evenement kunt organiseren. Naast dat wij vergaderruimtes faciliteren verzorgen wij ook graag een borrel, lunch, diner, rondleiding en/of proeverij. We bieden ambachtelijke en huisgemaakte gerechten aan zodat je jouw gasten écht verrast. 

Je hebt de keuze uit de volgende ruimtes:

De Brouwkamer:
De Brouwkamer is een geschikte locatie voor workshops, vergaderingen, discussies, brainstorm sessies en andere informele of formele bijeenkomsten met uitzicht op de brouwketels. Het is sfeervol, gezellig en huiselijk ingericht.

Het Proeflokaal:
Het proeflokaal is een sfeervolle, inspirerende, gemoedelijke en bruisende ruimte waar vele ideeën tot stand komen. Deze ideeën krijgen een extra boost door proeverij en rondleiding te combineren met de bijeenkomst voor meer inspiratie, ontspanning, netwerken en/of de dag leuk af te sluiten!

Het Bovenlokaal:
Deze sfeervolle ruimte is uitermate geschikt voor grotere groepen. Geniet samen met jouw familie, vrienden of collega's van een rondleiding en sluit af met onze heerlijke gerechten en verse speciaal bieren.

We bieden uiteraard alle standaard benodigdheden op praktisch gebied in combinatie met goede service en hoogwaardige technische vergaderfaciliteiten. Alle audiovisuele apparatuur is aanwezig.

Groepsgrootte event:
max. 30 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Brouwerij Dockum

Brouwerij Dockum
Koophandel 10
9101 WV Dokkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten