Ga naar inhoud

Afsluitdijk Wadden Center

Kornwerderzand

Op de Afsluitdijk, bij Kornwerderzand, staat een markant gebouw, als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center.

Op de Afsluitdijk, bij Kornwerderzand, staat een markant gebouw, als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke in aanbouw Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf. Tegen deze interactieve achtergrond krijgt de bezoeker een levendig beeld van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd.

Wil je vergaderen met een verfrissende aanpak? Kom dan vergaderen in één van onze drie themazalen genaamd de “Lely”, “Lorentz” en “Stevin” zaal. Deze ruimtes zijn voorzien van een tv-scherm met USB-aansluiting en ideaal voor een bijeenkomst of presentatie. Na afloop is het zeker de moeite waard om nog even plaats te nemen in onze Skylounge met prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Hier bevindt zich een ingebouwde bar met rustieke tafels. Kortom de perfecte locatie om een interactieve dag af te sluiten.

Na afloop van de bijeenkomst is het zeker de moeite waard om nog even plaats te nemen in onze Skylounge met prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Hier bevindt zich een ingebouwde bar met rustieke tafels. Kortom de perfecte locatie om een interactieve dag af te sluiten met een gezellige borrel. 

Breid je bijeenkomst of teamdag uit met een rondleiding door de Expositie of een zeiltocht over het IJsselmeer!

De entree van de expositie voor kinderen tot 4 jaar gratis, voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 3,00 en voor bezoekers vanaf 12 jaar € 5,00.

Groepsgrootte event:
max. 60 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Afsluitdijk Wadden Center

Afsluitdijk 1 C
8752 TP Kornwerderzand
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten