Ga naar inhoud

Boutique Hotel Catshuis

Leeuwarden

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Leeuwarden, waar vele mogelijkheden zijn voor een zakelijke bijeenkomst op maat? Boutique Hotel Catshuis is dan precies wat u zoekt!

De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. Boutique Hotel Catshuis is zo’n locatie waar u een effectieve vergadering of teamuitje kunt organiseren.

Een bedrijfstraining, conferentie of vergadering is pas geslaagd als de organisatie en ambiance eromheen ook in orde zijn. En dat zit zeker goed bij Boutique Hotel Catshuis. Een monumentaal pand heeft zo haar charme en dat merkt u al zodra u binnen komt. De inrichting van de zalen is stijlvol vanwege het kleurenspel, de marmeren vloeren en de ornamenten. Toch hangt er een informele en warme sfeer, waardoor u zich snel op uw gemak voelt. De ruimtes zijn voorzien van hoge ramen, waardoor er veel lichtinval is en u heeft uitzicht op de gezellige winkelstraten van Leeuwarden.

Boutique Hotel Catshuis is gevestigd in één van de mooiste historische panden in hartje centrum Leeuwarden. Direct gelegen aan de stadsgracht en met gezellige restaurants en musea in de nabije omgeving kunt u echt genieten! Het hotel kent vijf sfeervolle royale kamers met prima bedden en moderne badkamers. Het ontbijt wordt in het naastgelegen Grand Café Fire geserveerd en bij mooi weer kan dit ook op het terras. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Het gastvrije personeel informeert u graag over de vele verrassende mogelijkheden die Leeuwarden u biedt. Niet voor niets is Boutique Hotel Catshuis onze favoriet in deze stad, zowel voor een kort als langer verblijf.

Teambuilding valt ook onder de mogelijkheden die wij aanbieden, er zijn vele activiteiten in Leeuwarden die teamgeest ten goede komen.

Duurzaamheid

Boutique Hotel Catshuis maakt gebruik van LED-verlichting, waterbesparende apparatuur en veel biologische producten. 

Groepsgrootte event:
max. 500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boutique Hotel Catshuis

Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten