Direkt zum Hauptinhalt
de

Fizz

Leeuwarden

Fizz is dé ideale locatie voor een breed scala aan evenementen, bedrijfsfeestjes, vergaderingen en borrels.

ETEN, DRINKEN EN ONTMOETEN

Welkom bij FIZZ, gelegen in het bruisende hart van Leeuwarden! Wij zijn dé ideale locatie voor een breed scala aan evenementen, bedrijfsfeestjes, vergaderingen en borrels.

Met onze centrale ligging en parkeergelegenheid naast de deur, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor al uw gasten.

DÉ LOCATIE VOOR AL JE EVENEMENTEN

Onze sfeervolle en gastvrije ambiance zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt. Of je nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, wij bieden altijd de perfecte setting en uitstekende catering om uw evenement tot een succes te maken. Wij kijken er naar uit je te verwelkomen bij FIZZ!

CATERING

Bij FIZZ begrijpen we dat voortreffelijk eten en drinken een essentieel onderdeel zijn van een geslaagd evenement of bijeenkomst. Onze professionele cateringdiensten brengen culinaire hoogstandjes naar elke locatie, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, conferentie, bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

Onze getalenteerde chefs combineren creativiteit en vakmanschap om smaakvolle gerechten te creëren die zowel verrukkelijk als visueel aantrekkelijk zijn. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en zorgen voor een uitgebreid scala aan culinaire opties om aan diverse dieetwensen en smaakvoorkeuren te voldoen.

Van stijlvolle hors-d’oeuvres en verfijnde buffetten tot elegante sit-down diners en smakelijke dessertcreaties, ons cateringteam zorgt ervoor dat elk gerecht met zorg wordt bereid en gepresenteerd. We hechten veel waarde aan kwaliteit, presentatie en service, waardoor jouw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring zullen beleven.

Naast ons fantastische eten bieden we ook een breed scala aan drankopties, waaronder verfrissende cocktails, premium wijnen en ambachtelijke bieren. Ons professionele personeel staat klaar om gasten te bedienen en te zorgen voor een vlekkeloze ervaring.

Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement, FIZZ’s catering op locatie biedt een flexibele en gepersonaliseerde aanpak. Onze ervaren eventplanners werken nauw met jou samen om het menu en de logistiek af te stemmen op jouw specifieke behoeften en visie.

Dus laat FIZZ jouw evenement naar een hoger niveau tillen met onze uitstekende catering op locatie. Geniet van de perfecte combinatie van smaken, stijlvolle presentatie en professionele service die jouw gasten versteld zal doen staan.

BRUILOFT

Laat je dromen werkelijkheid worden en vier jouw onvergetelijke bruiloft in het hartje van Leeuwarden bij FIZZ Leeuwarden.

Onze idyllische locatie in het bruisende centrum van de stad biedt het perfecte decor voor een betoverende trouwdag. Van intieme ceremonies tot grandioze recepties, onze ervaren en gepassioneerde evenemententeam staat klaar om elk aspect van jouw speciale dag tot in de puntjes te verzorgen.

Stap binnen in onze prachtige zalen, met hun eigentijdse elegantie en sfeervolle ambiance. Of je nu droomt van een romantische bruiloft met kaarslicht en bloemen of een trendy en eigentijds feest, onze flexibele ruimtes kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke stijl en wensen.

Onze toegewijde bruiloftsplanners nemen de stress uit je handen en werken nauw met je samen om elk detail perfect af te stemmen. Van bloemendecoraties en muzikale entertainment tot fotografie en vervoer, we hebben een uitgebreid netwerk van vertrouwde leveranciers om jouw bruiloft tot leven te brengen.

Dus laat FIZZ Leeuwarden jouw trouwdromen waarmaken in het hart van Leeuwarden. Met onze prachtige locatie, persoonlijke service en aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten.

GALA

Welkom bij onze buitengewone locatie voor zakelijke evenementen! Bij ons vind je de perfecte setting voor het organiseren van jouw onvergetelijke business events. Of het nu gaat om spraakmakende conferenties, inspirerende workshops, netwerkborrels of teambuildingactiviteiten, onze locatie biedt de ideale omgeving om jouw zakelijke bijeenkomsten tot leven te brengen.

Met state-of-the-art faciliteiten, een sfeervolle ambiance en een professioneel team dat altijd voor je klaarstaat, zorgen we ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt en een blijvende indruk achterlaat op jouw gasten.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je gebruikmaakt van onze flexibele ruimtes die volledig aanpasbaar zijn aan jouw wensen en behoeften. Ons doel is om jouw visie werkelijkheid te maken en je te ondersteunen bij het bereiken van je zakelijke doelen.

Kies voor een locatie die klasse, stijl en functionaliteit combineert, en laat ons je helpen om van jouw business event een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij de voorkeursbestemming zijn voor onvergetelijke zakelijke bijeenkomsten.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je gebruikmaakt van onze flexibele ruimtes die volledig aanpasbaar zijn aan jouw wensen en behoeften. Ons doel is om jouw visie werkelijkheid te maken en je te ondersteunen bij het bereiken van je zakelijke doelen.

Kies voor een locatie die klasse, stijl en functionaliteit combineert, en laat ons je helpen om van jouw business event een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij de voorkeursbestemming zijn voor onvergetelijke zakelijke bijeenkomsten.

Groepsgrootte event:
max. 750 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Fizz

Fizz Leeuwarden
Zaailand 106
8911 BN Leeuwarden
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse