Ga naar inhoud

Friesland: Dé locatie voor (meerdaagse) zakelijke evenementen

Friesland biedt organisatoren van (meerdaagse) conferenties of symposia unieke mogelijkheden. Het professionele netwerk van locaties (bijeenkomsten, overnachtingen en catering) geeft elke organisator de zekerheid van een perfecte aanpak. 

Locaties
Met o.a. het WTC Epo Leeuwarden, Schouwburg De Harmonie, IJsstadion Thialf en Schouwburg De Lawei biedt Friesland een aantal uitgelezen locaties voor een geslaagd congres. Speciale vermelding verdient het Biosintrum dat een perfect voorbeeld is van duurzaamheid dat in alle facetten is doorgevoerd.

Hotels/Restaurants
In de hele provincie vindt de u toplocaties op het gebied van horeca. Van eenvoudig familiehotel tot luxe resorts. En van gezellige bierhuizen tot sterrenrestaurants. En overal wordt u met het warme, Friese gastheerschap ontvangen! 

Kennistrips
De specifieke kennis in Friesland op het gebied van Watertechnologie en Duurzame Landbouw is te vinden in tal van bedrijven en organisaties. Voor geïnteresseerden organiseren wij graag excursies langs een selectie van deze bedrijven. Een must voor iedereen die zich in deze sectoren wil verdiepen!