Ga naar inhoud

Neem contact op:

Herma van Keulen | Directeur

Universiteit Tilburg Vrijetijd- wetenschappen, Hogere Hotelschool Leeuwarden (1e lichting) en nagenoeg 20 jaar commercieel directeur van een landelijke horecagroothandel. Sinds 2021 is Herma als geboren Leeuwarder trots om al het mooie van haar geboorteprovincie met bijbehorende zakelijke mogelijkheden te “verkopen” aan potentiële congresorganisatoren. Een geweldige kans om tezamen met alle stakeholders zakelijk toerisme in Friesland duurzaam te vergroten. Herma haar passie is Basketball en groot liefhebber van sport & cultuur. Herma is bestuurslid voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

herma@conventionsinfriesland.nl
+31 (0) 6 53429873

Hidde Verhoog | Marketeer

Hidde zit in het laatste jaar van zijn studie Tourism Management aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Geboren in Amsterdam, maar nu al meer dan 18 jaar trotse inwoner van Friesland. Het op de kaart zetten van deze unieke provincie als congres destinatie is voor hem dan ook een interessante uitdaging die hij graag met beide handen aanpakt. Als marketeer bij Friesland Convention Partners zal hij zich ook bezighouden met verschillende taken op het gebied van marketing & sales die aansluiten bij dit doel. Zijn vrije tijd brengt hij graag door in de sportschool of op een festival met vrienden.

marketing@conventionsinfriesland.nl
+31 (0) 58 233 0749

Marijke Gaastra | Congresmanager

Geboren en getogen vlakbij Sneek is Marijke erg enthousiast om nu de mooiste provincie van Nederland te mogen vertegenwoordigen. Marijke heeft ook een opleiding gevolgd aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden. Met haar ervaring in het organiseren van internationale wetenschappelijke congressen heeft zij alle inhoudelijke kennis en kan zij u op weg helpen met de eerste stappen voor het organiseren van uw congres. Naast haar werk als Congres Manager vindt u Marijke in de zomer regelmatig op het kaatsveld en speelt zij dwarsfluit bij het Stedelijk Muziekkorps Sneek.

marijke@conventionsinfriesland.nl
+31 (0) 58 233 0749