Ga naar inhoud

Neem contact op:

Herma van Keulen | Directeur

Universiteit Tilburg Vrijetijd- wetenschappen, Hogere Hotelschool Leeuwarden (1e lichting) en nagenoeg 20 jaar commercieel directeur van een landelijke horecagroothandel. Sinds 2021 is Herma als geboren Leeuwarder trots om al het mooie van haar geboorteprovincie met bijbehorende zakelijke mogelijkheden te “verkopen” aan potentiële congresorganisatoren. Een geweldige kans om tezamen met alle stakeholders zakelijk toerisme in Friesland duurzaam te vergroten. Herma haar passie is Basketball en groot liefhebber van sport & cultuur. Herma is bestuurslid voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

herma@conventionsinfriesland.nl
+31 (0) 6 53429873

Femke van der Scheer | Marketeer

Let's go! Femke is er helemaal klaar voor om Friesland in de spotlights te zetten. Als marketeer zal zij de uniekheid van onze provincie overbrengen aan de buitenwereld. Femke heeft de studie Communicatie afgerond aan de NHL Hogeschool Leeuwarden en werkt nu voor YFK Research en Marketing bij meerdere opdrachtgevers. Voor Friesland Convention Partners heeft ze bij Gemeente Harlingen en Provincie Fryslân gewerkt. Sinds kleins af aan woont Femke in Friesland en ze geniet met volle teugen van het leven. Naast veel hobbies is ze een echt buitenmens, samen met haar dieren, planten en moestuin.

marketing@conventionsinfriesland.nl
+31 (0) 58 233 0749

Marijke Gaastra | Congresmanager

Geboren en getogen vlakbij Sneek is Marijke erg enthousiast om nu de mooiste provincie van Nederland te mogen vertegenwoordigen. Marijke heeft ook een opleiding gevolgd aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden. Met haar ervaring in het organiseren van internationale wetenschappelijke congressen heeft zij alle inhoudelijke kennis en kan zij u op weg helpen met de eerste stappen voor het organiseren van uw congres. Naast haar werk als Congres Manager vindt u Marijke in de zomer regelmatig op het kaatsveld en speelt zij dwarsfluit bij het Stedelijk Muziekkorps Sneek.

marijke@conventionsinfriesland.nl
+31 (0) 58 233 0749