Ga naar inhoud
nl

WTC Leeuwarden; Visitekaartje van Friesland

De internationale positionering van Friesland als zakelijke congresdestinatie begint steeds sterker te worden. Samen met de hotelliers, restaurants, kennisinstellingen maar ook de overheid zetten wij de provincie in de spotlights. De rol van Friese gemeenten, in het bijzonder Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 is groot maar ook de congreslocaties spelen een belangrijke rol. Vooral WestCord WTC Hotel en het aangrenzende WTC Expo.

WestCord WTC Hotel
Na een grootse verbouwing van de faciliteiten van WestCord WTC Hotel Leeuwarden ontstond er een ideale locatie voor congressen, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Dit werd bekroond door het feit dat WestCord WTC Hotel in april 2021 met succes de host mocht zijn van de WTCA General Assembly, een jaarlijkst evenement voor alle World Trade Centers in de wereld. Dit evenement had ook nog de bijkomstigheid dat er allerlei activiteiten werden georganiseerd, die de internationale handel een impuls gaven.

De WTCA General Assembly werd goed ontvangen door het publiek. Door de grondige aanpak en voorbereiding van het WestCord WTC Hotel Leeuwarden waardeerde het publiek de algehele kwaliteit en service met een 9,3, het hoogste rapportcijfer in veertig jaar tijd binnen de wereldwijde organisatie.

Bent u geïntresseerd en wilt u een zakelijk evenement plannen? Dan is WestCord WTC Hotel Leeuwarden ideaal; goed gelegen aan de uitvalswegen, nabij het historische centrum van Leeuwarden en gelegen naast WTC Expo en Holland Casino. Het hotel beschikt over 142 luxe en comfortabele designkamers, waaronder diverse en zeer ruime suites en meerdere zakelijke congresruimtes.

WTC Expo Leeuwarden
WTC Expo Leeuwarden is dé plek voor het organiseren van grootschalige evenementen, congressen en betekenisvolle ontmoetingen in Noord-Nederland. Door het organiseren van eigen nationale en internationale evenementen heeft WTC Expo een breed netwerk van de beste toeleveranciers en producenten in de omgeving. Met een evenementencomplex van 45.000m2 gecombineerd met de gastvrijheid en flexibiliteit van het team is WTC Expo dé locatie om uw evenement te organiseren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door je aan te melden voor de nieuwsbrief


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens