Ga naar inhoud
nl

Mentoring start bij Friesland Convention Partners

Op 18 tot en met 20 mei organiseerde NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden the European Mentoring Summit 2022! Als erkend leerbedrijf was Friesland Convention Partners natuurlijk aanwezig om Friesland te promoten als zakelijke destinatie; want mentoring start bij Friesland Convention Partners!

Met een goede connectie kunnen er relaties tussen scholen, sociale partners, bedrijven en gezinnen opgebouwd worden en creëren wij een stevig, internationaal netwerk, waarbij mentees de wereld kunnen ontdekken. Dit jaar was het thema: 'Het koppelen van formele en informele mentoring in een holistische benadering'. Meer dan 40 geselecteerde presentatoren waren aanwezig om te vertellen hoe en onder welke voorwaarden mentoring werkt. Met meer dan 200 internationale organisatoren van mentorprogramma’s, uit Europa en zélfs Amerika, kon het team van Friesland Convention Partners zich echt tentoonstellen.

Naast de aanwezigheid op het meerdaagse evenement, heeft Friesland Convention Partners geholpen bij de organisatie rondom het programma, connecties gelegd met Friese partners als het Fries Museum, Circulair Friesland en Arcadia. Friesland Convention Partners had zelfs de organisatie voor een praamvaart opgepakt, jammerlijk viel het weer iets tegen. Dat gaan we dus nog eens herhalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door je aan te melden voor de nieuwsbrief


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens