Ga naar inhoud
nl

Friesland Convention Partners schittert op Event Summit

Donderdag 14 april 2022 vond de 14e editie plaats van de EventSummit in de Jaarbeurs te Utrecht, de grootste Vakbeurs voor de Evenementenindustrie. Ruim 2400 bezoekers waren dit jaar aanwezig om zich te laten inspireren en informeren door de 400 aanwezige exposanten. EventSummit is de meest effectieve beurs voor de congresindustrie in Nederland.

Ook Friesland Convention Partners stond dit jaar op de beursvloer. En hoe? Met een enthousiast 6-koppig team werden alle mogelijkheden aangegrepen Friesland als dé ultieme congresdestinatie neer te zetten. Een uitgelezen kans om met ruim 200 geïnteresseerden van gedachten te wisselen over de Friese positionering als zakelijke congresdestinatie. Contactgegevens en interesses zijn uitgewisseld en vervolggesprekken ingepland. Ook zijn er nieuwe samenwerkingen gesloten met samenwerkingspartners. Tezamen met Meet in Friesland en Het Andere Friesland is er deelgenomen aan de locatietour waarbij evenementorganisatoren werden geïnspireerd met de prachtige en veelzijdige locaties in de provincie Friesland.

Speciale dank gaat uit naar onze sponsor Bidfood, zij leverden voor onze stand heerlijke ambachtelijke macarons die onze veelkleurigheid symboliseerde tijdens deze succesvolle dag. We kijken al weer uit naar onze deelname in 2023 op 9 maart!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door je aan te melden voor de nieuwsbrief


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens