Ga naar inhoud

HOND

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Het event 'HOND' is méér dan alleen een hondententoonstelling. Er zijn demonstraties en wedstrijden, je kunt shoppen en er is een hondendorp met informatie over hondenrassen.

Het event HOND is de overkoepelende naam voor het event van de Raad van Beheer waar ook de jaarlijkse Winner Show onderdeel van uitmaakt.

Dit event is méér dan alleen een hondententoonstelling. Er zijn demonstraties, workshops waar je met je hond aan deel kunt nemen, hondensportwedstrijden, je kunt shoppen en er is een hondendorp met informatie over hondenrassen.
Zo hebben de rasverenigingen van de Nederlandse hondenrassen die bij de Raad van Beheer aangesloten zijn een stand op Hond. Je kunt er terecht voor informatie over het ras of de rassen. Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot of heb je andere vragen, dan staat de rasvereniging je graag te woord.

Hond besteedt ook aandacht aan andere activiteiten die je met je hond(en) kunt doen. In de event- en demonstratiering komen deze activiteiten aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het dansen met je hond oftewel dog dance.
Daarnaast is er veel aandacht voor activiteiten met de jeugd door de Youth commissie en is er o.a. junior handling. Junior handling is het in competitieverband verantwoord en deskundig voorbrengen van een hond. De grote finale van deze competitie is tijdens de Winner met de verkiezing van de Nederlands Kampioen Junior Handling. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens internationale competities. 

Ook andere sporten presenteren zich tijdens de Winner.

Voor meer informatie over inschrijven voor de Winner Show zie de pagina Winner Show of ga naar www.winnershow.nl

Wanneer:
t/m 27 november 2022
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je HOND

WTC Expo Leeuwarden
Fryslânplein/Stadionplein
8914 AT Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten