Ga naar inhoud

WLC Zomeravond 2023

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Beetsterzwaag

Exclusief voor VNO-NCW Noord-leden: In de afgelopen periode is er veel gesproken over de diverse kloven die er bestaan in Nederland. Zo ook de kloof tussen de ondernemers en politiek. Maar hoe kunnen wij als ondernemers en werkgevers ervoor zorgen...

Exclusief voor VNO-NCW Noord-leden:

In de afgelopen periode is er veel gesproken over de diverse kloven die er bestaan in Nederland. Zo ook de kloof tussen de ondernemers en politiek. Maar hoe kunnen wij als ondernemers en werkgevers ervoor zorgen dat we nader tot elkaar komen? Hoe kunnen we samen een goede balans vinden bij het maken van de politieke plannen over belangrijke onderwerpen voor het ondernemersklimaat én de brede welvaart in het Noorden? Hoe wordt de koek verdeeld?

Samen met politici
Tijdens de WLC Zomeravond gaan we als leden hierover samen in gesprek met diverse politici. Zo is Fries statenlid Femke Wiersma namens de grote winnaar van de recente verkiezingen de BBB aanwezig. Naast dat ze al bekend was van Boer zoekt Vrouw, stond zij mede aan de wieg van de BBB en is beoogd gedeputeerde in Friesland.
Verder verwelkomen we Fries ondernemer en D66 Tweede Kamerlid Romke de Jong en zal onze nieuwe directeur VNO-NCW MKB Noord Agnes Mulder met tien jaar ervaring als Tweede Kamerlid aanwezig zijn.

We doen dit alles onder het genot van heerlijke smaken uit de sterrenkeuken van Lauswolt en in een informele setting op diverse locaties op het prachtige landgoed. Daarbij is er ook volop tijd en ruimte om kennis te maken met nieuwe mensen en bij te praten met bekenden.

Wanneer:
t/m 23 juni
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WLC Zomeravond 2023

Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten